Tel.:
China De kleinhandelslcd Schermen fabrikant
Shenzhen Kerchan Technology Co.,Ltd

De Technologieco. van Shenzhenkerchan, Ltd

Belangrijke verandering in het kleinhandelsscherm

Thuis

Shenzhen Kerchan Technology Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

Shenzhen Kerchan Technology Co.,Ltd

De Technologieco. van Shenzhenkerchan, Ltd is als belangrijke fabriek van lcd van de invloedrijk in-opslag videovertoningsproducten voor commercieel en het punt van de aankoopindustrie te voorschijn gekomen, werd het geïnvesteerd door Kerchan Technology Beperkte Groep in 2007. Kerchan is één van de top 10 fabrikanten van Digitale Signage, de oplossing van de het schermvertoning in het verleden de 10 jaar geweest.


Wij concentreren ons op kleinhandelslcd screen& het Brandmerken oplossing, omvat de productenlijn 7-21.5“ Commercieel gebruik Android en niet gebaseerde Tablet, Digitale Signage 15,6“ - 65“, het Aanplakbord van het Handdesinfecterende middel, enz. Wij worden meer en meer goed terugkoppelen van onze klanten in Verenigde Staten, Midden-Oosten en Europe.Recentely, lanceerden wij sommige nieuwe die technologieën zoals lift-en-spel, bewegingssensor het tellen, drukknop het tellen, RFID, scanner in POP vertoning wordt gebruikt, ect. Wij zijn hartstochtelijk over het helpen van onze verkoop van de cliëntenverhoging door flexibele reclameoplossing te verstrekken. Onze visie moet een eerste klassenbedrijf zijn dat onze klanten en gelukkig personeel tevreden maakt.

 

Waarom Kerchan?

1. Met 12 jaar ervarings van het videoscherm, Kerchan-de oplossingen van de aanbiedings vriendschappelijk-begroting voor POP vertoningsklant.

Maak onze klantentribune boven hun concurrentie op.

2. Kerchanverstrektaltijdkwaliteitsproductaanredelijkeprijs, eengeschataantaldatuminstens30%vanuwkostenvanlokaleleverancierskuntbewaren;

3. Kerchanwijddepersoneelvanberoepscoördinaatenbeheertelkdetailvanelkprojectvanaanvangaanlevering. Diegemiddeldesnellerelevertijdenfout0vooruwprojectorde.

4. De aanbiedings efficiënte mededeling van het Kerchanpersoneel. Het team van de Kerchanverkoop besteedt hoge aandacht en goed-begrijpt op uw behoeften, biedt 12hours-het werk aan communcate met u voor uw onderzoek of project aan.

China Shenzhen Kerchan Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Type Business

Fabrikant

Merken : Kerchan

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : <70000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

Kerchan werd opgericht door M. Simon in 2006, en wij bouwden onze eigen fabriek in 2008, hoofdzakelijk op dat ogenblik veroorzakend digitaal fotokader. In 2008-2009, vonden wij het digitale fotokader in POP vertoningen was geïntegreerd om video's te spelen door more and more cliënten.

 

M. Simon dacht het de juiste tijd was om iets voor de POP vertoningsindustrie te doen hen helpen betere producten maken. Sinds Feb.2009, deden wij onderzoek en ontwikkeling volgens de verzoeken en de pijnpunten van de POP industrie. Na 11 jaar inspanningen, bereikten wij de volgende resultaten:

*Have de capaciteit om een volledige reeks oplossingen te verstrekken voor de kleinhandels reclame en vertoning TE KNALLEN;

*We hebben nu 7“ - de 50“ open kader kleinhandelsschermen met zelfstandig of androïde systeem, met uitbreiding voor drukknop, bewegingssensor, LEIDENE verlichting, Scanner, RFID-technologieën, die voor de POP vertoning vooral geschikt zijn;

*K-Smart zijn APK met het spleet-scherm spel, het webpaginaslot en multi-layer aanrakingsfunctie ontwikkeld, en andere APKs die aan de behoeften van de kleinhandelsindustrie voldoet wordt ontwikkeld.

*Developed 19,23.1, snakken 24,28,37,43,48inch het smalle scherm.

 

Tot nu toe, is Kerchan een leverancier met de volledigste grootte en de meeste oplossingen voor POP vertoning en de kleinhandelsindustrie. En détail geholpen meer dan de industrieklanten van 500+ om het probleem van het kleinhandelsscherm op te lossen. Wij hebben ons tempo van vooruitgang, met het „klant-gecentreerde“ concept niet tegengehouden, gingen wij in de bureaus van de klant meer over hun verzoeken leren. Trog drie van klantenbezoeken, begrepen wij verder de ware waardebehoeften van klanten.

 

Ons doel is more and more klanten in de kleinhandelsindustrie te helpen het probleem van de kleinhandelsschermen oplossen, zodat de klanten groter concurrentievermogen kunnen bereiken en grotere waarde tot stand brengen.

China Shenzhen Kerchan Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

bedrijfsdiensten

Kerchan is een professionele fabrikant, wat zich slechts op LCD monitor voor POP vertoningsindustrie sinds 2007 concentreert.

Wij niet alleen voorzien producten, maar ook aanpassende slimme oplossingen van de ervaring van onze 12 jaar. Verder meer, kunnen wij u sparen 40% helpen kosten het vergelijkbaar zijn met uw lokale leveranciers.

 

Kerchan hielp meer dan 300 POP vertoningsbedrijven projecten voor Bose, Google-Huis, Garmin, etc… winnen. Één van onze cliënten zei, met Kerchan 15,6 het“ scherm, bespaarden zij $400.000 voor 10, 000 Google Huisvertoning.

 

Verder meer, bieden wij na de speciale dienst voor onze POP vertoningsklanten: aan

*To verzekert de kwaliteit van onze producten, breidden wij garantieperoid uit om 2 jaar te zijn;

*The de levertijd van orden voor regelmatige producten wordt verkort van 30days aan 20days;

* Het onophoudelijk veranderende grote scherm van metaal aan plastic geval, om productkosten en productgewicht te drukken om geld te besparen.

 

Waarom Kerchan?

1. Met 12 jaar ervarings van het videoscherm, Kerchan-de oplossingen van de aanbiedings vriendschappelijk-begroting voor POP vertoningsklant.

Maak onze klantentribune boven hun concurrentie op.

2. Kerchanverstrektaltijdkwaliteitsproductaanredelijkeprijs, eengeschataantaldatuminstens30%vanuwkostenvanlokaleleverancierskuntbewaren;

3. Kerchanwijddepersoneelvanberoepscoördinaatenbeheertelkdetailvanelkprojectvanaanvangaanlevering. Diegemiddeldesnellerelevertijdenfout0vooruwprojectorde.

4. De aanbiedings efficiënte mededeling van het Kerchanpersoneel. Het team van de Kerchanverkoop besteedt hoge aandacht en goed-begrijpt op uw behoeften, biedt 12hours-het werk aan communcate met u voor uw onderzoek of project aan.

Bedrijfteam

Kerchan met inbegrip van Marketing, verkoop, R&D-ingenieur, QC, Productieteam, bedraagt 5 teams om te verzekeren de projecten van de klant met hoogte kunnen worden gebeëindigd - kwaliteit en op tijd. Met totaal 2000sqm-workshopdekking, bepaalt van de fabriek van de reclamevertoning in Bao'an-District in Shenzhen de plaats. Het is enkel 15min ver vanaf de Internationale Luchthaven van Shenzhen, 30min van het LuoHu-Station. Met 100 goedgetrainde arbeiders, ervaren Verkooppersoon en Ingenieursteam, begrijpen wij de markt vereist. Onze producten kunnen aan de meeste norm van Europese en Midden-Oostengebied het van Noord-Amerika voldoen. Testnorm als: CE/EMC/LVD/ROHS/FCC/UL/SASO, ENZ.

 

1. Verkoopteam:

Wij hebben 15 verkoop die met de markt vertrouwd is, vertrouwd met de punten。 van de klantenwaardeZij hebben uitstekende communicatie vaardigheden, en zij bezoeken klanten en begrijpen markt 2-3 keer elk jaar. Zij nemen altijd de behoeften en de problemen van klanten als eerste prioriteit om hen te behandelen en op te lossen. Zij verlenen online overleg en de diensten 16 uren. Wanneer een klant een probleem ontmoet, is de communicatie methode die wij gewoonlijk een telefonische vergadering van aangezicht tot aangezicht te maken om de tijd van klanten te besparen hebben goedgekeurd.

 

2. R&D-team:

Verder meer, lanceren wij innovatieve en concurrerende ontwerpen elk kwart om de nieuwe eisen van de markt te ontmoeten. Wij bieden zowel potentiële als al lang bestaande cliënten een volledige leveringsoplossing aan, als kunnen wij OEM/ODM de dienst doen, OEM omvatte de dienst het Verpakkingsontwerp。 ODM dienst omvatte PCBA-motherboard wijzigt, huisvestend ontwerp of wijzigt, het Nieuwe PCBA-maken, softwareaanpassing enz.  Wij ontwikkelden k-Slimme APK als standaardinstallatie APK voor al onze Android-machines. Het kan video na macht spelen, Gespleten het scherm speelwijze, Lockdown App/Web, Ver content management, interactief met aanrakingsoptie. Ook de scanner van de steunstreepjescode, spelvideo dienovereenkomstig vanaf verschillende streepjescode; het de steunlift & Spel via het lezen van RFID etiketteren, registreren speelgegevens zoals hoeveel keer voor elke video van punten werd gespeeld. Dit APK gerealiseerd de meeste behoeften van klanten in de kleinhandelsindustrie.

 

om aan de behoeften van de cliënt te voldoen, worden elk van onze handelingen strikt uitgevoerd overeenkomstig onze visie „een eerste klassenbedrijf zijn dat onze klanten en gelukkig personeel tevreden maakt.“

 

3. QC team: 

 In ons QC team, zijn er 6 mensen, met inbegrip van IQC, IPQC, OQC, FQC. Zij besteden hoge aandacht op elke ponits, zoals huisvesting, toebehoren, verpakkingsdoos/kartons, ect. Maar belangrijkst is hardware en software het testen, verouderend test. 

 

4. Productieteam:

Wij hebben goed 100 - opgeleid en geschoolde arbeiders om geschikte levering van projecten te verzekeren.

 

China Shenzhen Kerchan Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Shenzhen Kerchan Technology Co.,Ltd
7de Verdieping, Buliding F, Fusen-Commercieel Centrum, Gushu, Baoan-Weg, Baoan-District, Shenzhen, China.
Tel.:86-0755-23327036-23327039
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit De kleinhandelslcd Schermen Leverancier. © 2019 - 2020 retaillcdscreens.com. All Rights Reserved.